Cine suntem ?

Societatea noastra este abilitata sa aplice produsele societatii RADCRETE PACIFIC Pty Ltd. din Australia, care constituie cel mai eficient mod de hidroizolare din lume pentru betoane si zidarii.
In acest sens produsele noastre va pot asigura hidroizolarea totala impotriva infiltratiilor de apa precum si impotriva atacului factorilor de mediu precum si impotriva fenomenelor de inghet / dezghet frecvente in climatul de pe teritoriul tarii noastre.

Avem deosebita placere de a va prezenta cateva detalii despre produsele de hidroizolare perfecta si ecologica, recunoscute in toata lumea inca din 1975, promovate si vandute de societatea noastra.

Conceptul pe care il promovam noi in domeniul hidroizolatiilor il constituie Hidroizolatiile pe Viata adica pe toata durata de viata mecanica a suprafetelor hidroizolate. Aceste produse asigura reducerea semnificativa a cheltuielilor de constructii pentru hidroizolatii atat in momentul constructiei cat si pe toata durata de exploatare a proiectului imobiliar.

Studiile au aratat ca 95% din problemele unei cladiri finalizate au legatura cu hidroizolatia. De aceea societatea noastra va propune un sistem de hidroizolare pe toata durata de viata a cladirilor, produse din generatia 4-5 de hidroizolatii (cele mai moderne), prin care puteti uita de probleme de infiltratii de apa, facand in acelasi timp importante economii de bani si de timp de constructie.